Lämplig firma att beställa billiga mönsterkort från?

Discussion in 'Hemmabyggen' started by SM6GXV, May 24, 2016.

 1. SA2CLC

  SA2CLC Well-Known Member

  Det blev seeedstudio som fick leverera. Jag är helnöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera circuit.io som onlineeditor. Väldigt lätt att förstå och komma igång med.
   

  Attached Files:

 2. SM6FPG

  SM6FPG Fritidskonsulent

  10 100 x 100 mm 2 lagers kort på Seeed för $4.90 + frakt blev $17.17 kan jag verkligen inte klaga på!
   
  SM6MFA likes this.
 3. SM7PNV

  SM7PNV Well-Known Member

  JLCPCB är billigast just nu. 2$ för 10st 100x100mm kort. De är ganska mycket billigare än Seeedstudio när det gäller PCB med större dimensioner.
  De tar däremot längre tid på sig att leverera och de är inte bra på att uppdatera status var i processen kortet befinner sig. Så har man tid är de billigast och "bäst"
  Men Seedstudio är mer pålitliga så jag använder oftast dem, med snabb frakt med DHL har man ofta ett kort levererat till dörren ca 14 dagar efter man har skickat up gerber filerna.
   
 4. SA5PMG

  SA5PMG Well-Known Member

  Testade http://allpcb.com, de har gratis frakt med TNT och DHL för tillfället. 5USD för 5st 50x50mm. 20USD för 10st 100x100mm. Beställde 4/1 och 6/1 och fick korten idag. Korter ser bra ut.
  allpcb.jpg
   
 5. SM7PNV

  SM7PNV Well-Known Member

  Det verkar ju lovande, Tack för tipset.
  //Harry
   
 6. SM5XUN

  SM5XUN ░░░░░░░

  Ett 4 år gammalt projekt aktualiserades och jag fick härom veckan för mig att beställa prototypkort.
  Denna gång testade jag PCBway, så swoosch iväg med en gerberfil och tillbaks kom korten med DHL, paketet var förtullat så det tillkom en liten avgift.

  Kvaliteten på korten är faktiskt utmärkt, det enda jag vill anmärka på är att silkscreen'en på samtliga tre korttyper jag beställde var off, det är iofs ganska vanligt.. alltid fel spacing mellan bokstäver samt utbytta teckensnitt och fel storlek på densamma.
  Har man en kritisk silkscreen är PCBway inte rätt ställe, skall det gå snabbt och kvaliteten skall vara bra så är det en bra fab för mindre serier.

  antswiled.jpg
   
  SM7SEK likes this.

Share This Page